Familjen

Familjen jag bor och jobbar hos, min värdfamilj, består av svenska mamma Sara, engelska pappa Henry, sjuåriga Eleanor, fyraåriga Evelyn och drygt ett och ett halvt-åriga Archel. Att Sara är svensk känns nästan som lite fusk kan jag tycka, för jag kan alltid fråga henne om det är något ord jag inte kan eller behöver förklara något krångligt ;) Om jag däremot skulle uttala något fel, eller om min grammatik blir tokig så är det oftast Eleanor eller Evelyn som hjälper till att rätta mig!
 
Eleanor är en riktig tuffing, som oftast är väldigt glad och nyfiken. Hon går i skolan alla veckodagar, där hon också spelar Tag Rugby och tar gitarrlektioner. Utöver det har hon ridlektion tillsammans med en kompis på fredagar och simlektion på torsdagar. I hennes roll som storasyster gör hon alltid sitt bästa för att hjälpa till med Archel och Evelyn!
 
 
 
 
Evelyn, även kallad Fidgie, är en glad och sprallig liten tjej som gärna vill göra allt precis som sin storasyster! Jag måste säga att jag känner igen mig lite i det där ... Annars utmärker hon sig på grund utav sin stora kärlek till två saker: Jordnötssmör och filmen Frozen. Helst äter hon jordnötssmör med allt, till och med fisk! Evelyn går på förskola tre dagar i veckan, onsdag - fredag, har ridlektion på tisdagar tillsammans med en kompis, och simlektion på torsdagar precis som Eleanor.
 
 
 
 
 
Archel, eller Archie som han också kallas, har en stor passion här i livet - hästar. Jag, som inte har så stor erfarenhet av barn sedan tidigare, trodde faktiskt inte att man kunde ha ett så brinnande intresse för något innan man ens kan prata? Han är i alla fall jättesöt när han alltid bär omkring på minst en häst, börjar smacka så fort han får syn på en häst (och han missar ingen!) och imiterar gnäggljud. Behöver jag ens säga att han gillar att gunga gunghäst? Jag är övertygad om att han kommer bli en fantastisk ryttare någon gång i framtiden om denna besatthet håller i sig, och jag väntar med spänning!
 
 
 
 
Joy och Giddie (Joy mer vit och Giddie mer grå) är familjens två hundar, som är helt underbara. Det första jag fick höra om dem är att det värsta de skulle kunna göra är att försöka slicka ihjäl en, och det stämmer verkligen!
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: