12 days

Eftersom jag klantigt nog har haft sönder min mobil så kan jag inte ta några bilder. Tråkigt för att jag inte kan lägga upp nytt här, men ännu tråkigare för att jag inte kommer ha några bilder från min sista tid här i England ... Annars är det väldigt skönt att slippa den ett tag, för jag få bara ångest av alla sociala medier och att ständigt (okej, har typ internet i två rum här i huset) vara uppkopplad och tillgänglig. Nu kan jag bara njuta av och ta vara på de sista dagarna här!
 
Just nu sitter jag och barnen och kollar på film, men snart ska vi iväg och kolla på en kricketmatch som går av stapeln här i närheten varje år. Mycket spännande, får vi hoppas. Ikväll ska jag ut med Benko i Ludlow, vilket nog blir min sista pubrunda innan jag åker hem så jag är väldigt taggad! 
 
Så här såg det ut på vår förfest sist vi var ute. Så sköna tjejer!

Livstecken

Hej! Nu går hästarna ute dygnet runt, vilket gör att min vardag blir ännu lugnare än innan. Det enda jag måste göra om dagarna är att rida och passa barnen när det behövs, så det känns faktiskt bara skönt att jag snart åker hem. Jag klarar liksom inte av att gå runt att göra ingenting! Dessutom är det fina sommarvädret som bortblåst och allt blir ju tråkigare av regn och rusk. Det gör också att jag spenderar en stor del av min tid genom att fantisera om allt roligt jag ska hitta på hemma i Sverige i sommar. Drömmer mig bort till roliga festivaler, god mat, kvällar vid en sjö och helt enkelt bara skönt häng med kompisar och familj! 
Däremot vet jag att jag kommer sakna så himla mycket härifrån när jag väl är hemma igen. Barnen, hästarna, hundarna, naturen, alla nya kompisar, billig öl ... Just landet England kommer jag inte behöva sakna så länge, för jag ska en sväng till London (för att gå på Harry Potter!) i början av juli, men det kommer nog dröja lite längre innan jag kommer kunna åka tillbaka och hälsa på i Ludlow. Mest för att jag antagligen kommer vara en fattig student i nästan fem år framöver, och inte kommer ha råd med så mycket annat än nudlar och hyra. 
 
Well well, hoppas att ni har det superbra därhemma, snart ses vi igen!
 
 

Kvällstur

Nu ikväll tog jag och Jemma en kvällstur i skogen med Smartie och Kitty. Så himla mysigt! Usch vad jag kommer sakna det här. Tänk att det bara är tre veckor kvar tills jag åker hem!


Långa ben? 

En jättestor gren hade fastnat i Smarties svans, och efter att jag skrattat klart åt det försöker jag här få bort den ...

Alla som någon gång ridit i en skog måste ju känna igen sig i det här - att behöva lägga sig ner över hästens hals för att ducka undan grenar, haha.